Miércoles, 14 de Abril de 2021

Otras localidades

Ràdio Girona dedica una setmana a les dones

"Amb veu de Dona" es farà de l'1 al 5 de març

Es pot escoltar a Ràdio Girona i Ser Catalunya i seguir a Youtube

Cartell "amb Veu de Dona"

Cartell "amb Veu de Dona" / Ràdio Girona

Durant la setmana de l’1 al 5 de març, Ràdio Girona emetrà una programació especial dedicada a les dones. Enguany, “Amb veu de dona” será un esdeveniment per ràdio (cada dia a les 15.20 a Ràdio Girona i a Ser Catalunya) i a partir de les 16 en els enllaços que tot seguit detallem.

Dilluns 1: Promovent la Igualtat des de les institucions: entrevista a l’exconsellera Dolors Bassa i la tertúlia de regidores responsables d’Igualtat dels ajuntaments de Girona, Tossa de Mar i Blanes, Núria Pi, Eva Barnés i Marian Anguita. Es pot seguir aquí.

Dimarts 2: La feina té gènere?: taula rodona sobre la inserció laboral de la dona al sector del metall. Amb Esther Juan, coordinadora de projectes i referent d’Igualtat a l’àmbit d’ocupació de Creu Roja a Catalunya; Georgina Comas, adjunta a gerència a TMComas i Fàtima Ezzahra, responsable d’expedició de materials a Viñolas Metall. Entrevista a la CEO de Qstura, Sílvia Castelló. Es pot seguir aquí.

Dimecres 3: Empoderar-se i sortir més fortes: Entrevista a Alba Alfageme, psicòloga especialista en violències sexuals.Surf i creps o com guanyar la partida: tertúlia amb Vanessa Nueda, directora de màrqueting a Umbrella Digital Partner i amb Sandra Camós, autora del llibre “Descubre tus tablas”. Es pot seguir aquí.

Dijous 4: De la UdG al món: tertúlia amb Alícia Baltasar, professora d’Infermeria de la UdG i membre d’Insolàfrica; Shima Ahmadi, administradora del projecte “Global Goodwill Ambassadorship” i Neus Albesa, infermera i membre del projecte de prevenció de la malnutrició infantil a Guatemala. Es pot seguir aquí.

Divendres 5: Promovent la igualtat a les empreses: entrevista a Anna Navarro, vicepresidenta de NetApp; entrevista a Gemma Batlle, directora de Banca d’Institucions de Caixabank a Girona.Conversa a dues bandes. Parlem de Covid amb Patrícia Ortiz, metge de Medicina Intensiva de l’Hospital Josep Trueta i Eva Buixeda, pacient. Es pot seguir aquí.

 

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?