Sociedad
BÀSQUET

El MoraBanc Andorra necessitarà la seva millor versió per aturar al València

Els tricolors reben diumenge al conjunt de Jaume Ponsarnau que ara mateix està en ratxa

El MoraBanc Andorra necessitarà la seva millor versió per aturar al València. / BCA

Andorra la Vella

Després de tres setmanes d’aturada per la Copa del Rei i la finestra de seleccions, la pilota tornarà a botar sobre el parquet del Poliesportiu d’Andorra la Vella. Els tricolors reben diumenge al conjunt de Jaume Ponsarnau que arriba amb un bon estat de forma i ve de guanyar al Zenit a domicili de 29 punts.

El tècnic dels andorrans, Ibon Navarro diu que l’aturada ha anat bé per recuperar jugadors com Huakur Palsson. Té clar que el risc de perdre una mica de ritme hi és però han aprofitat per treballar certs automatismes. Del rival destaca que és un equip top tant de Lliga Endesa com d’Eurocup i que caldrà fer les coses molt bé per aconseguir la victòria.

Per la seva part, Nacho Llovet, diu que estan preparats per afrontar la part més important de la temporada en què hi ha l’objectiu de classificar-se per jugar el play-off de l’ACB i seguir endavant a l’Eurocup.

De cara al partit davant dels valencians Navarro tindrà el dubte de Malik Dime, Gielo i Tyson Pérez. L’enfrontament començarà a les 12.30 hores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00