Lunes, 12 de Abril de 2021

Otras localidades

Movilidad sostenible

Les obres de Sant Antoni eliminaran el barri com a carrer de pas per anar al barranquet

Es busca amb l'actuació que hi haja més espais peatonals, però es podrà accedir amb cotxe per anar a algun dels carrers de Poble Nou

Imatge de la reunió amb els representants veïnals

Imatge de la reunió amb els representants veïnals / Ajuntament d'Ontinyent

La reforma prevista per l’Ajuntament d’Ontinyent al Carrer Sant Antoni fa un nou pas cap a la seua materialització. El veïnat del carrer i del barri del Poble Nou, juntament amb representants i tècnics municipals i membres d’entitats i associacions participaven el passat dimecres en una reunió a la qual es donaven detalls del projecte bàsic de l’actuació, al que donaven suport majoritari i valoraven positivament.

El projecte bàsic, elaborat per la UTE Miguel del Rey Aynat–AIG Arquitectura, contempla contempla que la nova plaça mantindrà el carril dret de circulació (que no donarà accés a la Plaça Coronació) i anul·larà l’esquerre, creant un nou espai on es mantindrà la font existent datada en 1893; s’augmentarà la vegetació amb espècies autòctones i conservant els arbres existents; i s’introduirà un nou paviment de tipus mosaic a la calçada. Així mateix, es renovarà el subministrament d’aigua, clavegueram i s’aprofitarà per instal·lar gas ciutat i telecomunicacions.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Després de la validació d’aquest projecte bàsic, el següent pas serà l’aprovació d’un projecte d’execució i l’inici del procés de contractació, estant previst que les obres, que compten amb dotació pressupostària als pressupostos municipals de 2021, puguen començar a l’últim trimestre de l’any.

Joan Sanchis explicava que el projecte “va en la sintonia del que es va plantejar al procés Ontinyent Participa, que és d’on va sorgir la idea, i del grup de treball i els tallers que es van posar en marxa posteriorment. Una proposta que dona prioritat als i les vianants. S’eliminaran les places d’aparcament, però s’estan buscant, segons expliquen des del Consistori, alternatives.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, explicava que d’aquest projecte bàsic destaca la creació d’una nova plaça i zona d’esplai per a la ciutadania, amb un redisseny .

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?