Miércoles, 12 de Mayo de 2021

Otras localidades

Empresas textiles

Isabel Bonig reclama al Govern Central i a la Generalitat que compren mascaretes valencianes

A la reunió amb ATEVAL la presidenta del PPCV també va confirmar que sol·licitarien una marca distintiva a les mascaretes de tela del Clúster

Isabel Bonig i càrrecs del PP junt a membres d'ATEVAL

Isabel Bonig i càrrecs del PP junt a membres d'ATEVAL / Populares Ontinyent

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, va mantenir una reunió a Ontinyent amb la patronal tèxtil Ateval per a conèixer de primera mà les necessitats del sector. Bonig va estar acompanyada del diputat autonòmic Felipe Carrasco i el senador popular Rubén Moreno.

Bonig es va comprometre a traslladar la iniciativa perquè el govern d'Espanya posi una marca distintiva a les màscares de tela que compleix amb tots els requisits sanitaris, de qualitat i homologació.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

A més, la líder popular també ha assegurat que va a sol·licitar ajudes directes i campanyes de publicitat per al sector i rellançar la marca Comunitat Valenciana per a la nostra indústria i posicionar-la. "Ací som una potència industrial i cal donar-ho a conèixer. Les ajudes no estan arribant, sobretot al sector artesanal que necessiten ajudes directes. Molts anuncis, però poques ajudes directes”, expplicava Bonig.

La líder popular ha afirmat que “el PP advoca per ajudes directes a les empreses tenint en compte la facturació de 2019, que foren solvents llavors. Per això hem plantejat un projecte de 1.078 milions d'euros, el Pla Activa”.

Bonig ha anunciat la presentació d'una iniciativa en les Corts on “sol·licitem que es compleixi l'acord de la Mesa i que les administracions de la Comunitat Valenciana comprin material d'aquí, fet en la nostra terra. Al final són llocs de treball i ajuda a mantenir el sistema productiu. Ens sembla molt greu que els tres partits PSPV, Compromis i Podem a l'hora de contribuir a generar treball, no ho fan”.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

“Puig diu que aposta per crear un gran clúster sanitari en aquesta comarca però després compren el material de la Xina. Cal fomentar la indústria tèxtil valenciana i per a això cal establir determinats criteris que permetin a l'òrgan públic contractant apostar per aquesta indústria pròpia”, ha afegit.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?