Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Empresas textiles

Isabel Bonig reclama al Govern Central i a la Generalitat que compren mascaretes valencianes

A la reunió amb ATEVAL la presidenta del PPCV també va confirmar que sol·licitarien una marca distintiva a les mascaretes de tela del Clúster

Isabel Bonig i càrrecs del PP junt a membres d'ATEVAL / Populares Ontinyent

Ontinyent

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, va mantenir una reunió a Ontinyent amb la patronal tèxtil Ateval per a conèixer de primera mà les necessitats del sector. Bonig va estar acompanyada del diputat autonòmic Felipe Carrasco i el senador popular Rubén Moreno.

Bonig es va comprometre a traslladar la iniciativa perquè el govern d'Espanya posi una marca distintiva a les màscares de tela que compleix amb tots els requisits sanitaris, de qualitat i homologació.

Isabel Bonig sol·licita una marca de qualitat per a les mascaretes del Clúster

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614614003163/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A més, la líder popular també ha assegurat que va a sol·licitar ajudes directes i campanyes de publicitat per al sector i rellançar la marca Comunitat Valenciana per a la nostra indústria i posicionar-la. "Ací som una potència industrial i cal donar-ho a conèixer. Les ajudes no estan arribant, sobretot al sector artesanal que necessiten ajudes directes. Molts anuncis, però poques ajudes directes”, expplicava Bonig.

La líder popular ha afirmat que “el PP advoca per ajudes directes a les empreses tenint en compte la facturació de 2019, que foren solvents llavors. Per això hem plantejat un projecte de 1.078 milions d'euros, el Pla Activa”.

Bonig ha anunciat la presentació d'una iniciativa en les Corts on “sol·licitem que es compleixi l'acord de la Mesa i que les administracions de la Comunitat Valenciana comprin material d'aquí, fet en la nostra terra. Al final són llocs de treball i ajuda a mantenir el sistema productiu. Ens sembla molt greu que els tres partits PSPV, Compromis i Podem a l'hora de contribuir a generar treball, no ho fan”.

Isabel Bonig reclama que la Generalitat compra les mascaretes a China

00:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614613998053/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

“Puig diu que aposta per crear un gran clúster sanitari en aquesta comarca però després compren el material de la Xina. Cal fomentar la indústria tèxtil valenciana i per a això cal establir determinats criteris que permetin a l'òrgan públic contractant apostar per aquesta indústria pròpia”, ha afegit.

Isabel Bonig reunió ATEVAL

05:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614345071042/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00