Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Deportes

"Aquesta taca és molt difícil, i més enmig d'una crisi econòmica i esportiva. Tot això és un còctel molotov"

Les reflexions dels periodistes Ramon Besa i Juanjo Pallàs sobre la notícia de la detenció de Bartomeu i els registres a les oficines del Club pel cas 'Barça Gate'.

Barça Gate: Detenen a Josep Maria Bartomeu i registren les oficines del club (Reflexions amb Joan Josep Pallás i Ramon Besa)

Barça Gate: Detenen a Josep Maria Bartomeu i registren les oficines del club (Reflexions amb Joan Josep Pallás i Ramon Besa)

12:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614613131518/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Les informacions s'han anat succeïnt al llarg del programa, però també hem tingut un espai per a reflexionar sobre la notícia de la detenció de Josep Maria Bartomeu i els registres a les oficines del Club en el marc de la investigació del Barça Gate. N'hem parlat amb els periodistes Joan Josep Pallàs (La Vanguardia) i Ramon Besa (El País).

Juanjo Pallás: "Estem bloquejats davant dels esdeveniments que s'estan produint. El club està en una situació que em costa recordar. Hi ha una crisi econòmica per la pandèmia, crisi esportiva... Però això traspassa tot el que un es pugui imaginar. És la detenció de la cúpula del club de la darrera junta, el seu cos executiu. Precisament per les eleccions, però seria bo que hi hagués una mena de refundació del club, que el club està rodolant sense tocar fons. Les eleccions han de servir per fer un pensament, alguna cosa s'ha de fer entre els tres candidats. Pactes i consensos entre candidats? Seria ser un il·lús pensar-ho, però la situació requereix sentar unes bases ètiques i de comportaments perquè si no el club seguirà caient. Cal una reunió i una estratègia en comú. La imatge de la detenció del president sortirà a totes les agències internacionals. Any rere any la imatge del club és més preocupant".

Ramon Besa: "Tot salta pels aires, algú pot pensar perquè ha sortit just ara abans de les eleccions, perquè no abans? El que ha passat avui amb els escorcolls i detencions és conseqüent de les informacions que es deriven de la vostra notícia. Les persones detingudes eren persones que estaven dins del cas. El club quan va haver de tancar el cas no ho va fer. L'auditoria es va tancar de manera partidista, només es va publicar la part que li va convenir al club i a les persones afectades, es va tancar el fals. Al marge de depurar responsabilitats i respectar presumpció d'innocència, aquí està molt afectada la marca Barça. Aquesta taca és molt difícil, i més en mig d'una crisi econòmica i esportiva. Tot això és un còctel Molotov, és una notícia extraordinàriament dolenta pel Barça. No es podria haver produït abans això? Sí, si el Barça no hagués tancat en fals aquest cas".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00