Lunes, 12 de Abril de 2021

Otras localidades

Primeres sol·licituds del Pla resistir a Ontinyent

l'Hostaleria reobri les terrasses després de 2 mesos

Muntatge d'una terrassa

Muntatge d'una terrassa / Isaac Buj (Europa Press)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha registrat 72 sol·licituds als 5 primers dies de termini per demanar les ajudes del “Pla Resistir” que cofinancen amb 806.000 euros la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els ajuntaments per donar suport als sectors econòmics més afectats per les restriccions anticovid.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, ha remarcat la importància de presentar la documentació que es requereix de forma completa i sense errades, perquè tot i que les ajudes s'adjudiquen per ordre d'arribada, fins que no està l’expedient complet no es pot passar a ser beneficiari”, manifestava. Úbeda exposava que “presentar la documentació de forma errònia provoca que s'hagen de fer requeriments, el que retarda l’adjudicació i el cobrament de l'ajuda, per això és important fer les coses bé des del primer moment per optar a estes subvencions”, explicava.

Entre les diverses qüestions afegides des de l’Ajuntament a les bases plantejades per la Generalitat Valenciana, cal destacar la possibilitat de fer resolucions parcials a mesura que es comprove la documentació, de manera que a mesura que s'adjudiquen les ajudes es podran anar pagant sense haver d’esperar al fet que acabe el procés.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Precisament un dels sectors als quals va dirigit el Pla Resistir és a l’hostaleria. Un sector que durant el dia d’ahir va poder reobrir les portes, millor dit reobrir les seues terrasses, ja que continua prohibit servir dins dels locals.

A pesar de ser en horari reduït i sols en terrassa, a poc a poc es desbloqueja un sector que, en molts casos, portaven sense ingressos des d’inicis del mes de gener, parlem per exemple dels bars i restaurants d’Ontinyent o Benigànim que entre el tancament perimetral i el de l’hostaleria a la CV, des del passat 7 de gener estan tancats.

Açò ens deia a Ràdio Ontinyent el president d’AHVAL, l’Associació d’Hostalers de La Vall d’Albaida.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?