Directo

CONSEJO DE MINISTROS Más dinero contra la violencia machista y el programa para duplicar los cribados neonatales

Sociedad
SANT JULIÀ

Sant Julià denuncia l'incivisme del berenador del coll de la Plana dos dies després d'arreglar-lo

La corporació ha presentat denúncia a la policia per les pintades que tot just ahir van aparèixer en aquest espai que s'acabava d'arreglar

El comú de Sant Julià denúncia l’incivisme d’aquells que han malmès el berenador del coll de la Plana dos dies després d’arreglar-lo / Comú de Sant Julià de Lòria

Andorra la Vella

La corporació ha presentat denúncia a la policia per les pintades que tot just ahir van aparèixer en aquest espai que s’acabava d’arreglar. De fet, recorden que la destrossa que es va fer en els bancs i les taules van costar 17.000 euros i ara caldrà tornar a fer una inversió per esborrar aquestes pintades que s’han fet tant a les parets com a les taules.

La distància del coll de la Plana respecte al centre de la parròquia fa que les patrulles policials nocturnes siguin menors que en altres punts i, sumat al fet que encara no s’han instal·lat càmeres de seguretat, identificar els culpables serà més complicat.

Tot i això el comú ha llançat un clam perquè accions com aquestes no es repeteixin i apel·len al civisme per mantenir la parròquia en bon estat per a tothom.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00