Sociedad
REUNIÓ DE CÒNSOLS

L'informe jurídic encarregat pels comuns avala el deute de Govern de les transferències del 2017

Rosa Gili ha explicat que compartiran aquest informe amb l'executiu per tal de parlar tranquil·lament i poder arribar a una entesa

Un moment de la reunió de cònsols que ha tingut lloc aquest dimarts a Escaldes-Engordany. / Comú d'Escaldes

Andorra la Vella

La reunió de cònsols d’aquest dimarts ha servir per analitzar aquest informe que indica que la reclamació dels diners que les corporacions demanen no ha prescrit i els dona la raó en la quantitat de set milions d’euros.

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha explicat que compartiran aquest informe amb l’executiu per tal de parlar tranquil·lament i poder arribar a una entesa. De la seva banda, el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, manifesta que no li agradaria portar el cas a la Batllia i que una decisió d’aquest calibre ha de ser madurada. Fins al setembre tenen temps per trobar una solució.

Cal tenir en compte que al 2019, l’executiu va fer un pagament de 7,5 milions i donava per liquidat el deute.

D’altra banda, s’han analitzat diferents reglaments que afecten els comuns com la de contractació pública, funció pública o el reglament del lleure.

La reunió també ha servit per aprovar l'aportació que els comuns fan al programa Infoturisme i que suma una aportació de 150.000 euros entre les corporacions i 150.000 euros més per part d'Andorra Turisme.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00