Deportes

Novetats al cas 'Barça Gate': s'aixeca el secret de sumari i llibertat provisional per Bartomeu i Masferrer

Connexions en directe amb la Ciutat de la Justícia, detalls sobre el sumari i sobre les empreses Teleampartner i I3Ventures.

Novetats al cas 'Barça Gate': s'aixeca el secret de sumari i llibertat provisional per Bartomeu i Masferrer

Novetats al cas 'Barça Gate': s'aixeca el secret de sumari i llibertat provisional per Bartomeu i Masferrer

16:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614697619645/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Al 'Què t'hi Jugues!' connectem en directe amb la Ciutat de la Justícia, des d'on coneixem que s'ha aixecat ja el secret de sumari al cas 'Barça Gate' i que, al mateix temps, també s'ha concedit llibertat provisional a Josep Maria Bartomeu i Jaume Masferrer. Han informat sobre aquesta darrera hora Jordi Martí i Sique Rodríguez a l'antena de SER Catalunya.

 Al programa també s'han donat més detalls sobre el paper que passa a jugar el Barça en aquesta investigació, quins són alguns dels punts importants d'aquest sumari i també alguns detalls al voltant de les dues empreses que ahir van ser objecte d'escorcolls per part dels Mossos d'Esquadra. Adrià Soldevila ens apropa informació sobre Teleampartner i també sobre I3Ventures.

Novetats sobre el cas 'Barça Gate'

Abans de conèixer la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), se sabia que Bartomeu i Masferrer havien passat la nit a la garjola de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Les Corts (Barcelona), això sí, ho feien per separat.

Pel matí transcendia també que tots dos s'acollien al seu dret a no declarar. Segons ha explicat Jordi Martí, aquest és un fet bastant habitual en aquest tipus de causes on l'atestat es molt voluminós i on encara no s'ha tingut temps de poder analitzar tota la informació.

Poc més tard el TSJC emetia un comunicat on especificava que s'aixecava el secret de sumari del cas 'Barça Gate' i on explicava també que es concedia la llibertat provisional a Bartomeu i Masferrer. Afegint que "tots dos s'acullen al seu dret de no declarar" definint-los com "investigats" per presumpta administració deslleial i corrupció entre particulars.

Un aspecte important a tenir en compte és que el club apareix com a perjudicat i que, per tant, no està en el punt de mira de l'esdevenir d'una investigació que estudia delictes d'administració deslleial i corrupció en els negocis.

Durant el programa també s'ha explicat que els Mossos apunten Bartomeu com a ideòleg i a Masferrer com a executor del 'Barçagate'. D'aquest sumari també es destaca i s'estima que el Barça va pagar 6 vegades més del normal pels treballs de I3 Ventures i també que investiguen a l'empresa Telampartner.

Precisament sobre aquestes dues empreses n'ha donat detalls Adrià Soldevila al 'Què T'hi Jugues!'.


Sobre Telampartner i I3 Ventures

A Telampartner confirmen que els Mossos van entrar ahir i es van endur documentació. Al mateix temps neguen relació amb el Barça, però no neguen relació amb I3Ventures. Afegint que des de la companyia "se sortirà i s'explicarà tot".

A més, també s'ha explicat que la propietària és Sílvia Sorribas, qui va formar part de l'equip de candidatura de Carles Tusquets a la Cambra de Comerç el 2019. Durant aquell mateix any va participar en diversos debats en representació de Tusquets.

Sobre Telam Partner, explica també Soldevila que ahir al seu web s'hi podia consultar l'equip i els articles de premsa: hi sortien els socis de l'empresa: Sílvia Sorribas, Jaime Malet, Javier Vega... En canvi, avui, del web han desaparegut les seccions TEAM i MEDIA.

Pel que fa a I3Ventures no han obert la porta al 'Què t'hi Jugues!'. El que sí que hem pogut observar és que no hi ha cap rètol de la companyia (ni a bústies, ni a edifici, ni a la porta), que l'empresa del davant confirma el registre d'ahir dels Mossos i que els propietaris de l'edifici també confirmen que l'oficina està llogada per I3Ventures.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00