Martes, 20 de Abril de 2021

Otras localidades

Vacunación

Quatre localitats de La Vall d'Albaida escollides per iniciar la vacunació massiva en abril

Les quatre hauran d'habilitar un local municipal o fer-ho junt als centres de salut, excepte si es tracta d'un error a Ontinyent

Un dels majors rebent una de les dosis

Un dels majors rebent una de les dosis / Morsa Images (Getty Images)

Per buscar continuar amb eixe descens dels casos actius i evitar que es torne a disparar la incidència acumulada, Sanitat ha preparat 161 punts de vacunació contra la covid-19 al llarg de tot el territori valencià.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està preparant a tots els Departaments de Salut per a coordinar el procés de vacunació massiva, de manera que comenci a partir del pròxim mes d'abril.

Per a això, s'ha remès a les gerències dels departaments un protocol d'actuació en el qual s'expliquen les condicions que han de complir, tant els espais que albergaran els circuits de vacunació, com els criteris assistencials quant als equips de vacunació específics i la preparació dels materials necessaris per a poder dur-ho a terme.

En aquest sentit, la previsió és realitzar una mitjana de 400.000 vacunacions setmanals en la Comunitat Valenciana. Per a això, s'han establert tres tipus de demarcacions per a reagrupar als municipis en funció del número de població i tenint en compte el nombre de sessions que ha de realitzar cada equip de vacunació específic per a arribar a tota la població diana.

S’han establert diversos trams segons les persones que han de ser vacunades. Els trams son menys de 10.000, entre 10.000 i 50.000 i més de 50.000. En el cas de La Vall d’Albaida són 4 els municipis on es vacunaran.

Eixos municipis són L’Olleria, Benigànim, Albaida i Ontinyent, tots ells inclosos, a pesar que semble estrany i si no es tracta d’un error, en la de menys de 10.000, on el punt de vacunació se situarà al costat d'un centre de salut o en locals municipals. En cas que Ontinyent es tractara d'un error i rectifiquen que hi ha entre 10.000 i 50.000 persones per a vacunar del tram d'edat entre 18 i 80 anys, serà el centre de salut qui decidisca quin espai municipal habilitar.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?