Domingo, 11 de Abril de 2021

Otras localidades

DADES DE L'ATUR

L'atur es dispara a Tarragona amb 62.000 aturats

Són dades que ha fet públiques el Ministeri de Treball aquest dimarts i que certifiquen que el sector serveis....on HI TENIM l'hostaleria o el turisme, continuen nodrint principalment la xifra de nous aturats a les nostres comarques.

Imatge d'una terrassa de Salou el Maig de 2020

Imatge d'una terrassa de Salou el Maig de 2020 / ACN

Tot i que l'atur continua en creixement, també les mateixes dades acrediten que aquest mes de febrer ho ha fet a un ritme inferior: al gener 1.600 aturats més AL febrer uns 400 .

Altres dades del ministeri: l'atur creix...ATENCIÓ....un 31% més respecte el mateix mes que l'any passat, just a l'inici de la pandèmia.....i de les 62.000 persones aturades a la demarcació, 35.000 (més de la meitat) són dones.

Per tot això que els sindicats insten als governants a controlar la pandèmia les pròximes setmanes per salvar la temporada d'estiu com a mesura de xoc contra l'atur. I en declaracions al Soroll Camp de Tarragona el secretari general de la UGT a Tarragona, Joan Llort apunta l'ajut directe a les famílies i una profunda reestructuració del mercat laboral com a solució.

Llort tem que la recuperació del turisme sigui lenta, però tot i així es marca el final de pla primavera per començar a veure una recuperació dels índex d'ocupació. Ara bé, alerta que la crisi que ha generat la pandèmia ha generalitzat la precarietat, sobretot entre les dones.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?