Sociedad
Sucesos

Detenen 18 persones en una gran operació antidroga

S'han intervingut gairebé un quilo de cocaïna a més de MDMA, marihuana i anabolitzants

Droga incautada durant la operació contra el tràfic d'estupefaents a Menorca. / Policía Nacional.

Mahón

Agents de la Policia Nacional a Maó han detingut 18 persones, en una investigació relacionada amb el tràfic de drogues a l'illa de Menorca. El Cós afirma què s'ha desmantellat un grup criminal amb capacitat suficient per a introduir importants quantitats de cocaïna i distribuir-les, després de la seva manipulació, des de Ciutadella de Menorca a la resta de l'Illa.

S'ha intervingut prop d'un quilo de cocaïna d'una alta puresa, més de cent grams de MDMA, més de dos-cents grams de marihuana, més de mig quilo de substància de tall, 6.000 euros en efectiu, 178 dosis de anabolitzants, tretze vehicles, dotze balances de precisió, una premsa hidràulica per compactar la cocaïna després de la seva manipulació, dos termosegelladores per a l'envasament al buit i 28 telèfons mòbils amb els seus targetes SIM, entre altres efectes. També s’han registrat onze habitatges de tota l’illa.

La investigació va començar el mes de juliol de 2020 que va acabar en les últimes setmanes amb la confiscació d'un total de 796 grams de cocaïna de gran puresa, entre altres substàncies i efectes de rellevància per al Tràfic de Drogues.

Cal destacar que entre els detinguts també n’hi ha d’investigats per un presumpte delicte continuat de furt en establiments duty-free de diferents aeroports. A més, el principal sospitós de la trama organitzada, li ha estat imputat un delicte contra la seguretat viària per no tenir el permís de conducció necessari, tema pel qual ja havia estat condemnat recentment.

Del total de persones detingudes, el jutge ha decretat l'ingrés a la presó provisional per a quatre persones. La resta ha quedat en llibertat provisional.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00