Deportes

SER Catalunya guanya el 'Premi Panenka a la Peça Periodística 2020' per la investigació del 'Barça Gate'

Han recollit el guardó els periodistes Sique Rodríguez, Adrià Soldevila i Sergi Escudero.

SER Catalunya guanya el ‘Premi Panenka a la Peça Periodística de l’Any 2020' per la investigació del 'BarçaGate'

SER Catalunya guanya el ‘Premi Panenka a la Peça Periodística de l’Any 2020' per la investigació del 'BarçaGate'

02:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614868002868/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El cas del 'Barça Gate' destapat pel 'Què t'hi Jugues!' el 17 de febrer del 2020 ha rebut el 'Premi Panenka a la Peça Periodística de l'Any 2020'. En una gala telemàtica, han recollit el guardó els periodistes de SER Catalunya Sique Rodríguez, Adrià Soldevila i Sergi Escudero.

Tots tres periodistes han valorat molt positivament aquest premi atorgat per una revista de molt prestigi periodístic com és Panenka.

Aquest és el tercer reconeixement que rep aquesta tasca periodística batejada per molts com el 'Barça Gate'. Anteriorment al Premi Panenka, també s'han rebut el Premi Barnils de Periodisme d'Investigació i el VIII Premi Josep M. Planes de Periodisme d'Investigació que atorga el Col·legi de Periodistes. A continuació podeu recuperar el moment on la revista Panenka fa entrega del Premi als companys del 'Què t'hi Jugues!' (minut 27 del vídeo).

Premis Panenka pel &#039;Què t&#039;hi Jugues!&#039;

A continuació adjuntem el text que ha publicat Panenka per exposar al seu web el veredicte del guanyador de la 'Peça Periodística de l'Any 2020', en aquest cas, el reportatge del Barça Gate emès a SER Catalunya.

'El 17 de febrer de 2020, el programa Què t'hi jugues, de la Cadena SER Catalunya, va revelar que el FC Barcelona havia contractat una empresa que, entre les seves tasques, tenia la de desprestigiar persones que no eren afins a la directiva del aleshores president de club, Josep Maria Bartomeu -entre els quals hi havia alguns jugadors-. L'assumpte, per descomptat, va provocar un terratrèmol institucional i mediàtic al club, però no va fer més que reafirmar-nos el paper fonamental d'un periodisme vigilant, necessari contrapès del poder. També del poder del futbol. (Escoltar programa)'.

A l'anterior edició dels Premis Panenka el guardó a la Peça Periodística de l'Any va ser per a la cobertura del Mundial femení a Gol Televisión, un premi que van recollir les periodistes Danae Boronat i Sara Giménez.

En aquesta ocasió el 'Barça Gate' s'ha endut un premi on també hi estaven nominats d'altres importants reportatges com el Informe Robinson 'Good, Better, Best', el de Valdano 'Adiós a Diego y adiós a Maradona' al diari El País o 'El negocio del fútbol tras el gol del Covid-19', obra de Palco23.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00