Lunes, 12 de Abril de 2021

Otras localidades

El Centre Excursionista d'Alcoi té nova directiva

Javier Villar i el seu equip assumeix el càrrec

Sede del Centreo Excursionista Alcoy

Sede del Centreo Excursionista Alcoy / Radio Alcoy

El Centre Excursionista d'Alcoi comunica els esdeveniments que han succeït en una nota de premsa on assegura que l'entitat ha estat apunte de desaparéixer.

"El passat 26 de febrer de 2021, el Centre Excursionista d’Alcoi, en la seua Assemblea General Extraordinària, feia oficial la nova Junta Directiva que assumirà el càrrec en aquesta legislatura durant els pròxims 4 anys.

Després d´una convocatòria sense candidats, va ser en la segona quan es va formaruna candidatura que complís amb les bases establertes pels estatuts interns del club. Si no s'haguera presentat cap candidatura, hagués posat en un seriós compromís institucional a l'entitat més antiga de la Comunitat Valenciana en muntanya, i una de les més veteranes del municipi d'Alcoi, i que al 2023 compleix el seu 75 aniversari. Cal, per tant, agrair la iniciativa d'un grup de persones que estan vinculades al Centre Excursionista per la secció d'orientació en la seua gran majoria, però que té un bagatge esportiu en altres modalitats de muntanya com senderisme, BTT, escalada, alpinisme i Trail , entre d'altres.

Els càrrecs queden distribuïts de la següent manera: Javier Villar Aura, president, Juan Antonio Montes Robles, vicepresident, Maria Domenech Lloret, secretària, Miguel Ángel Sellés Cantó, tresorer, i Ion Eduard Lobodan, vocal. A més, de comptar amb altres membres del club que ja han estat proposats per a ocupar llocs de responsabilitat com a coordinadors de les seccions que el formen. Indistintament de l'assignació de cada persona, el president ha volgut matisar que qualsevol membre de la nova junta directiva estaria perfectament capacitat per estar en un altre càrrec, i que ha sigut consens de tots la presentada oficialment.

D'aquesta manera, es plasmen les clares intencions de la junta de treballar en equip, buscar unitat i fer partícip a cada un dels integrants del Centre per tornar a renovar les il·lusions, conservar el seu senyal d'identitat i aportar noves propostes. Una filosofia de treball i bon fer, que vol començar per realçar la figura dels més joves i donar-los protagonisme en aquesta etapa. Combinant l'experiència dels veterans amb l'energia dels principiants, per fomentar la pràctica esportiva en un món apassionant i ple de satisfaccions personals que es transmeten amb els esports de muntanya".

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?