Viernes, 25 de Junio de 2021

Otras localidades

Transtorno por déficit de atención e hiperactividad

Demanen la creació d'una Associació de Pares i Mares de fills amb TDAH a La Vall d'Albaida

L'objectiu és ajudar a altres pares i mares a conviure de la millor manera amb el trastorn i contribuir as la felicitat dels xiquets i xiquetes amb transtorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat

Foto recurso

Foto recurso / Christopher Hopefitch (Getty Images)

Les malalties mentals són cada vegada, per sort, menys desconegudes. Hi ha moltíssimes associacions que any rere any es dediquen a ajudar a familiars i usuaris que les pateixen. Una de les més desconegudes és el Trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH).

Precisament respecte a aquesta malaltia no hi ha cap associació prop de la comarca de La Vall d’Albaida. Els usuaris s’han de desplaçar fins a València els caps de setmana amb les molèsties que un desplaçament així setmanalment comporta.

Unes incomoditats que és tracta d’evitar la veïna de Bèlgida, Carmen Soler, que està lluitant per aconseguir naixement a la comarca de l’Associació de Mares i Pares de fills amb TDAH, per ajudar a entendre les característiques de la malalta difonent informació al respecte, però explica que “sobretot ajudar a altres pares i mares a conviure de la millor manera amb el trastorn i contribuir as la felicitat dels xiquets i xiquetes amb TDAH”

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Si voleu ajudar o necessiteu alguna mena d’informació podeu contactar al telèfon 676 82 08 68 o al correu solermarticarmen@gmail.com.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?