Sábado, 18 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Movilidad sostenible

Ontinyent prop d'inaugurar els primers trams de l'anell ciclopeatonal

Va ser una de les grans peticions d'una de les edicions de l'Ontinyent Participa

Visita oficial a l'anell ciclopeatonal

Visita oficial a l'anell ciclopeatonal / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d'Ontinyent obrirà als propers dies el pas de vianants i bicicletes els primers trams de les obres del nou anell ciclopeatonal sud, que connectarà el casc urbà amb l’Institut de l'Estació, el nou hospital i el poliesportiu municipal.

Les obres, que venen sent executades des del passat mes de novembre van estar demanades per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa", on es sol·licitava ampliar la quantitat de carrils bici i vies de vianants a la ciutat. La bona marxa de l'actuació permet estimar que va a complir-se i fins i tot millorar-se notablement el termini d’execució previst inicialment, que era de 8 mesos.

L’alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància d’una actuació sufragada amb 338.667’31 euros del programa Ontinyent Evoluciona amb Europa, que cofinancen l'Ajuntament i els fons europeus FEDER. Una actuació “que ens permet millorar les comunicacions a peu i en bicicleta des del passeig de Benarrai i el Poliesportiu amb el nou hospital i l'IES l’Estació, al temps que afavorim una mobilitat més sana i sostenible i també dotem a la ciutadania d’un nou espai per passejar", assenyalava.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L’anell ciclopeatonal consta d’un recorregut de 7 trams en què es divideix el projecte d'obra, dels quals 3 van a finalitzar previsiblement la propera setmana, passant a ser oberts per al seu ús i gaudi per part de la ciutadania. En concret, en estos trams (els més propers a la passarel·la que creua la carretera CV-81) només resten alguns treballs de pintura i senyalització horitzontal, després d’haver finalitzat ja les tasques d'habilitació i condicionament del paviment del vial i la inclusió dels nous punts de llum, elements de jardineria i adaptació dels encreuaments al pas de bicicletes, entre altres treballs executats.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

La regidora de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Sayo Gandía, explicava que “des de l’Ajuntament s’estan fent inversions pensades en afavorir els desplaçaments saludables per al gaudi dels barris i les zones”.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Gandía explicava que “una de les poques coses positives que deixa la pandèmia i de la que podem traure una lliçó futura és que la gent haja decidit utilitzar els desplaçaments saludables”.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?