Martes, 18 de Mayo de 2021

Otras localidades

LITORAL TARRAGONÍ

Platges resilients

Aquest és l'objectiu del projecte que tira endavant l'ajuntament de Vila-Seca a l'hora de protegir el litoral tot retirant el passeig actual per aconseguir preservar la riquesa del fons marí i dels sediments naturals d'aquest indret.

Imatge del projecte del futur passeig

Imatge del projecte del futur passeig / Ajuntament Vila-seca

Fa uns dies es va presentar 'Cal·lípolis Next Generation' on hi trobem el Port de Tarragona, Repsol i l’ajuntament de Vila-seca. Tenen en comú projectes que busquen activar econòmicament i al mateix temps preservar la costa d’aquest punt del territori.

ant si arriba com si no arriba el fons europeu que cal,  Pere Segura l’alcalde del municipi,  explica que es tirarà endavant amb aquesta iniciativa que té per objectiu la recuperació ambiental del passeig marítim de la Pineda.

Oscar Saladie, professor del Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), director de la Càtedra Dau URV de desenvolupament sostenible, ha posat en valor el que està fent l’equip de Segura i ha vingut a dir que segurament marcaran una referència per a altres municipis que vulguin fer el mateix amb les seves platges.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?