Sábado, 24 de Julio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

El Camp de Tarragona no té qui el lideri

Salut ha anunciat que encara no s'ha decidit el lloc on es faran les vacunacions massives contra la Covid-19. Altre cops tenim una dualitat. Si a la Fira de Reus o a l'Anella Mediterrània de Tarragona i diu que el nostre és un territori molt complexe.

A Dalt Josep Fèlix Ballesteros. Sota a l'esquerra, Jordi Just. A la dreta, Jordi Ciuraneta.

A Dalt Josep Fèlix Ballesteros. Sota a l'esquerra, Jordi Just. A la dreta, Jordi Ciuraneta. / CEDIDA

L'anunci de Salut ha posat en evidència que alguna cosa passa al Camp de Tarragona en ser l'única zona de tota Catalunya que encara no té definit l'espai on ubicar el centre de vacunació massiva contra la Covid-19.

Avui, diferents veus coincideixen a subratllar el que és obvi: la manca d'una estratègia compartida a nivell territorial.

L'ex-alcalde de Tarragona parla de poca elegància de Salut en fer aquest anunci però també diu  que evidencia el fet que a casa nostra falten lideratges i que no s'havia d'arribar a una situació com aquesta.

Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus i Jordi Ciuraneta president de Pimec han desfensat que si els informes dels tècnics assenyalen la Fira de Reus com el lloc més idoni, doncs que així sigui independement de si és un lloc o un altre.

També coincideixen lamentar la manca de lideratge que hi ha al territori.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?