Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Vacunación

Comença la vacunació a docents... sense punt a Ontinyent

A partir de demà i fins al pròxim dijous els docents de La Vall d'Albaida es desplaçaran cap a Xàtiva

Vacunació als professors / GVA Sanitat

Ontinyent

Segons les dades oficials de Conselleria, s’haurien administrat a la Comunitat Valenciana un total de 592.563 dosi de la vacuna contra el coronavirus. Aquestes xifres arriben abans de reprendre eixa vacunació amb AstraZeneca, que va començar de nou durant la jornada d’ahir.

Cal recordar que AstraZeneca és la vacuna amb la que tornaran a iniciar de nou durant el dia de demà el procés de vacunació als docents, i una vegada es coneixen els detalls de la represa d'eixa vacunació, torna la polèmica a Ontinyent i La Vall d’Albaida.

Quan va arribar eixa aturada per la polèmica amb AstraZeneca i els trombos, des d’Ontinyent van sol·licitar a Conselleria de Sanitat que replantejara el lloc on els docents tant d’Ontinyent com de La Vall d’Albaida s’havien de vacunar per sol·licitar que tinguera lloc a Ontinyent, però la resposta, sense haver hagut resposta com a tal, ha sigut negativa.

A partir de demà, quan serà el torn del personal tant docent com treballadors del centre La Milagrosa i fins al dijous dia 1 d’abril quan serà el torn de gran part dels professionals, tots els centres educatius, tant públics com privats, d’Ensenyança infantil, primària, secundària, especial o musical, entre altres, tots ells hauran de desplaçar-se fins a Xàtiva, que ha tornat a ser establert com punt de vacunació.

Entre altres circumstàncies, el desplaçament dels docents significarà que el pròxim dimecres dos dels instituts de la localitat, estaran tancats ja que el personal haurà de desplaçar-se, el que ha tornat a despertar críotiques, una d’elles les del regidor d’Educació d’Ontinyent, Óscar Borrell que afirmava “que no ho entén ningú”.

Óscar Borrell valora la decisió de que no hi haja punt de vacunació a Ontinyent

00:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1616686946103/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Borrell expressa la seua sorpresa ja que "Ontinyent compta amb un lloc acceptat i que es vàlid per a realtizar la vacunació massiva (la Sala Gomis), però no per a realitzar la vacunació a docents".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00