Sábado, 24 de Julio de 2021

Otras localidades

LITERATURA

Cultura enlloc de pistoles

Aquest és el camí que tria la protagonista de la primera novel.la del periodista i ex director de Ràdio Reus i SER Catalunya Josep Ma. Girona.

Avui surt a la venta "No me llames loca" de la mà de Roca Editorial.

Josep Ma Girona als estudis de Ràdio Reus

Josep Ma Girona als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Mentre Alfons XIII visita Barcelona, per allà l’abril de 1904, neix Arnau Queralt-Robuster Sugranyes, hereu directe d’una família burgesa barcelonina i que passa per davant de la seva germana Júlia que és quatre anys més gran que ell.

“El fet de ser hereu per ser home és la clau d’aquesta novel.la” explica Girona en una entrevista en la que hem explorat els coms i els perquès de la Júlia i el seu camí feminista que no és combatiu, que és fa a través de la lectura i la cultura de la mà de la seva yaya Enriqueta.

La novel.la arriba tot just avui 25 de març a les llibreries i Girona ens fa adonar dels paral·lelismes que hi ha entre aquella època de 1904 a 1923 que fan feredat i que ens posen al davant del mirall d’una societat, la nostra, que no ha sabut resoldre grans temes com els drets de la dona.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?