Sociedad
SUCCESSOS

Localitzen sense vida una parella de joves en una borda a Montaup

La causa més probable de la defunció hauria estat una intoxicació per la mala combustió d'una caldera

En la recerca dels joves hi han participat diverses unitats policials i dels bombers / Arxiu (ANA)

Andorra la Vella

La policia i els bombers han localitzat aquest diumenge al migdia els cossos d'un noi de 22 anys, originari de Canillo, i d'una noia de 18, d'Escaldes-Engordany, al soterrani d'una borda situada a la carretera de Montaup, en la qual van assistir a una festa. Segons les primeres investigacions la causa més probable de la defunció seria una intoxicació per la mala combustió d'una caldera.

En veure que no tornaven a casa, cap a dos quarts de nou del matí el pare de la noia ha donat l'avís als cossos de seguretat i poc després la policia ha rebut l'alerta per part del pare del noi, que tampoc no el localitzava.

Immediatament després, diverses dotacions de la Policia i dels Bombers han iniciat una recerca pel coll d'Ordino amb l'ajuda de gossos ensinistrats i un helicòpter així com el suport dels agents de circulació de Canillo, i cap a dos quarts de dues del migdia han localitzat els cossos dels joves al soterrani de la borda.

En les properes hores es practicarà l'autòpsia als cadàvers dels dos joves per determinar les causes exactes de la mort.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00