Miércoles, 12 de Mayo de 2021

Otras localidades

Patrimonio cultural

La Cova de 'Aigua ja està oberta al públic

Les reserves per visitar-la al mes d'abril ja s'han exahurit

La cova ja es pot visitar des d'avui, però cal reservar prèviament dia i hora per anar-hi.

La cova ja es pot visitar des d'avui, però cal reservar prèviament dia i hora per anar-hi. / CIME.

El Consell de Menorca inaugura aquest dimecres la cova de s’Aigua a Cala Blanca, Ciutadella. Durant dos mesos es podrà visitar ja que hi haurà portes obertes tot i que, prèviament, caldrà inscriure’s per a poder entrar a veure-la en grups reduïts per evitar aglomeracions que permetin contagiar la Covid.

Aquesta gruta és la primera de les tres que hi ha a Cala Blanca que s’obre al públic. Destaca pel llac soterrat que té, un dels més grans del país. Tot això fa que sigui un espai únic que ja té la catalogació de Bé d’Interès Cultural tant pel seu valor geològic com arqueològic.

La vicepresidenta del consell i titular de Medi ambient, Maite Salord, explica que les obres per obrir la Cova de s’Aigua es van acabar fa temps, però la Covid ha aconsellat endarrerir la seva obertura definitiva.

Per poder visitar la cova caldrà inscriure’s a la web nanventura.es per trobar dia i hora per accedir-hi. Les reserves pel mes d'abril ja s'han exahurit i ara caldrà esperar al maig per a poder entrar a veure la gruta.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?