Deportes

Anàlisi de la jornada Champions i un detall important en la renovació de Pep Guardiola al City

Conversem amb Bruno Alemany i Lu Martín al 'Què t'hi Jugues!'

Tertúlia de Champions: amb Bruno Alemany i Lu Martín

Tertúlia de Champions: amb Bruno Alemany i Lu Martín

14:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1617803635347/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Madrid s'imposa clarament al Liverpool en el partit d'anada de quarts de final de la Champions (3-1). Ens analitza les claus Bruno Alemany i també ens trasllada el seu punt de vista el Lu Martín, qui també ens parla sobre el triomf del City davant del Dortmund (2-1).

Tot plegat ens porta a parlar de dues temàtiques paral·leles a aquests partits: les denúncies de racisme des del Liverpool i una anècdota sobre la renovació de Pep Guardiola. Un detall que el coneixem el dia on també es dóna a conèixer que el City renova a Kevin de Bruyne.


Denúncia de racisme al Liverpool

Un dia després de la derrota, el Liverpool ha fet un comunicat en contra dels atacs racistes que es produeixen a les xarxes socials cada cop que l'equip per i hi denuncien la poca regulació dels missatges racistes.

Lu Martín: "A Espanya tenim el problema que creiem que hi ha actituds condemnables que ens pensem que no ho són. I a Anglaterra ho tenen molt clar, per exemple amb el racisme, sexisme o feixisme. Aquí mai passa res, i a Anglaterra sí que passa. Però també és veritat que a Anglaterra hi ha un racisme 'del copón', de blancs a negres i també cap a blancs. Hi ha barris on els blancs estem mal vistos".


Les renovacions al City

Aquest matí es donava a conèixer la renovació d'un dels cracs del Manchester City: Kevin de Bruyne renova fins al 2025. En temàtica de renovacions ens ha explicat un detall Lu Martín: "Amb Pep Guardiola hi havia una mena de condició bàsica per renovar: el xeic li va prometre que, malgrat la pandèmia, tots els empleats del City mantindrien els sous. El xeic va complir i el Pep també. Sí que han abaixat sous a alts executius".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00