Lunes, 19 de Abril de 2021

Otras localidades

Anàlisi de la jornada Champions i un detall important en la renovació de Pep Guardiola al City

Conversem amb Bruno Alemany i Lu Martín al 'Què t'hi Jugues!'

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El Madrid s'imposa clarament al Liverpool en el partit d'anada de quarts de final de la Champions (3-1). Ens analitza les claus Bruno Alemany i també ens trasllada el seu punt de vista el Lu Martín, qui també ens parla sobre el triomf del City davant del Dortmund (2-1).

 

Tot plegat ens porta a parlar de dues temàtiques paral·leles a aquests partits: les denúncies de racisme des del Liverpool i una anècdota sobre la renovació de Pep Guardiola. Un detall que el coneixem el dia on també es dóna a conèixer que el City renova a Kevin de Bruyne.


Denúncia de racisme al Liverpool

Un dia després de la derrota, el Liverpool ha fet un comunicat en contra dels atacs racistes que es produeixen a les xarxes socials cada cop que l'equip per i hi denuncien la poca regulació dels missatges racistes.

Lu Martín: "A Espanya tenim el problema que creiem que hi ha actituds condemnables que ens pensem que no ho són. I a Anglaterra ho tenen molt clar, per exemple amb el racisme, sexisme o feixisme. Aquí mai passa res, i a Anglaterra sí que passa. Però també és veritat que a Anglaterra hi ha un racisme 'del copón', de blancs a negres i també cap a blancs. Hi ha barris on els blancs estem mal vistos".


Les renovacions al City

Aquest matí es donava a conèixer la renovació d'un dels cracs del Manchester City: Kevin de Bruyne renova fins al 2025. En temàtica de renovacions ens ha explicat un detall Lu Martín: "Amb Pep Guardiola hi havia una mena de condició bàsica per renovar: el xeic li va prometre que, malgrat la pandèmia, tots els empleats del City mantindrien els sous. El xeic va complir i el Pep també. Sí que han abaixat sous a alts executius".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?