Deportes

Audie Norris: "Pau Gasol aportarà moltíssim al Barça"

Audie Norris passa pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!' per a repassar l'actualitat del Barça de Bàsquet a les portes d'un nou clàssic transcendental.

Entrevista a Audie Norries i tertúlia de bàsquet al 'Què t'hi Jugues!'

Entrevista a Audie Norries i tertúlia de bàsquet al 'Què t'hi Jugues!'

21:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1617803839641/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça de Bàsquet disputa aquest diumenge un nou clàssic al Palau Blaugrana que serà clau per al tram final de lliga. Els de Saras busquen retallar distància contra un Madrid que, en cas d'aconseguir la victòria, s'escaparia a una distància de 3 partits. És un partit clau pels blaugranes per a mirar de posicionar-se a tan sols una ensopegada dels blancs quan ja només resten 10 jornades. De tot plegat n'hem parlat també amb Xavi Saisó i Nino Buscató, tots dos ens han donat el seu punt de vista sobre el Clàssic, sobre l'estat de forma de tots dos equips i també sobre l'imminent 'redebut' de Pau Gasol amb el Barça: "Podria ser divendres davant del Bayern a l'Eurolliga o diumenge a l'ACB i contra el Madrid al Palau".

Al 'Què t'hi Jugues!' ens ha atès Audie Norris, jugador mític del Barça dels anys 80 i principis del 90 que ha disputat nombrosos i memorables clàssics, per a tractar l'actualitat del conjunt blaugrana i la proposta per a tornar al club que va rebre per part del president, Joan Laporta, després que se'l veiés en varis actes de campanya. Norris ha elogiat el treball de Saras Jasikevicius i està convençut que Pau Gasol ha arribat per a aportar molt a l'equip. D'altra banda, el també ex-NBA ens explica que li faria molta il·lusió veure la seva samarreta retirada i penjada al Palau i, a més, ens revela com ha aconseguit perdre fins a 35 quilos de pes. Aquestes han estat les declaracions més destacades:

Sobre l'actual Barça

"M'agrada aquest Barça. La filosofia de Saras ha enganxat molt bé amb els jugadors, que estan tots a un molt bon nivell. La plantilla té molt bons jugadors i amb la suma de Pau Gasol aconsegueix experiència en el vestuari. A més, jugant ajudarà molt més".

"Depèn del seu nivell de joc, però la seva experiència al vestuari, parlant amb els joves... Ell és un campió d'NBA i té molta experiència i, junt amb la seva forma de ser, serà una grandíssima ajuda per a l'equip. Si a més pot donar 5-10 minuts jugant a un bon nivell... Aportarà moltíssim".

Sobre la proposta de Laporta

"Sempre dono el meu suport a Laporta. Tenim unes reunions pendents per a parlar, però va contactar amb mi per al seu equip. Per a ser ambaixador del club i poder ajudar en alguns moments a la cantera, als joves. Però no en funcions per a fer cada dia".

Sobre penjar la seva samarreta al Palau

"Quin jugador no vol la seva samarreta del seu antic equip penjada? M'agradaria molt veure-ho. Però és un tema de club, jo no tinc res a veure en aquesta decisió, però clar que m'agradaria."

Sobre la seva dieta

"M'he aprimat uns 35 quilos amb la dieta "Juice Plus". És menjar tot productes naturals. Al matí, un batut de fruites; fer un segon esmorzar; dinar pollastre, carn o peix amb molta verdura; berenar fruita i nous; i per sopar, menjar una amanida o molt lleuger perquè no et pesi la panxa o, fins i tot, no sopar. És canviar la forma de menjar."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00