Sociedad
MOBILITAT

Es permet la mobilitat entre Andorra i Catalunya

S'hauran de complir les restriccions del lloc de destinació i un cop a la comarca no es podrà desplaçar a una altra

El cap de Govern, Xavier Espot / Govern

Andorra la Vella

Les llargues converses entre el govern que lidera Xavier Espot i la Generalitat han conclòs el que defensava el Principat que, malgrat hi hagi un confinament comarcal hi pot haver mobilitat de ciutadans andorrans cap a Catalunya i a l’inrevés. Això sí s’hauran de complir les restriccions del lloc de destinació i un cop a la comarca no es podrà desplaçar a una altra.

Espot ha explicat que les negociacions han acabat amb una posició consensuada i amb una solució perenne sempre que la norma a Espanya sigui la mateixa. Això sí, ha fet una crida perquè no es faci un abús d’aquesta opció i que es limiti a motius justificats. En aquest sentit, el cap de Govern ha manifestat que tots els executius han d’estar compromesos amb la situació epidemiològica.

Xavier Espot ha assegurat que no era una interpretació senzilla per part de Catalunya i, de fet ahir ja s’estava sobre la base que aquesta era la interpretació que s’havia d’acceptar. Així mateix, ha dit que no es farà cap campanya de captació de turistes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00