Deportes

"A la llotja del Madrid hi ha el poder de l'Estat. A on penseu que es cou la indemnització del 'Cas Castor?'"

Especial La Llotja del 'Què t'hi Jugues! amb Albert Perrín i els secrets dels negocis al Bernabéu.

Els secrets de la Llotja del Bernabéu, amb Albert Perrín

Els secrets de la Llotja del Bernabéu, amb Albert Perrín

18:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1617976512958/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Nova secció de La Llotja del 'Què t'hi Jugues!' amb els companys Adrià Soldevila i Sergi Escudera. Avui i tenint present la prèvia del Clàssic entre Madrid i Barça, el protagonisme el centrem a analitzar els negocis i el poder que es mou a la llotja del Santiago Bernabéu. De tot plegat en parlem amb Albert Perrín, exdirectiu del FC Barcelona a l'era Laporta.

"La llotja del Madrid és la reunió del poder. Allà veus a dos jutges que es posen a parlar i dos dies després el que havia de ser blanc és negre"

"Allà hi ha el poder de l'Estat, s'hi decideixen coses. De fet, el Madrid és un poder fàctic de l'Estat. On penseu que es cou la indemnització del 'Cas Castor?"

"Diverses vegades, Zapatero va dir que passaria pel Camp Nou quan havia d'anar a Catalunya per motius polítics, però sempre es tirava enrere per no relacionar la imatge"


La Llotja del Camp Nou

"Negocis a la del Bernabéu sí que n'he vist fer, a la del Camp Nou no. La del Camp Nou és una llotja diferent, és molt reduïda: per directius del Barça i de l'equip visitant i per uns pocs espònsors. No hi ha gaires opcions de convidar a empresaris, no hi ha capacitat. Espero que s'ampliï amb les remodelacions, és de les llotges més petites de Primera Divisió".

Sobre aquest aspecte també n'ha donat detalls Jordi Mestre, qui també coincideix en les mides reduïdes de la llotja del Camp Nou i qui també diferencia els perfils que hi ha a la llotja d'un estadi i a un altre.


Anècdota a la llotja del Bernabéu

"El dia del 2-6 i quan ells marquen el segon gol, un directiu del Madrid que teníem al costat s'aixeca celebrant amb molta eufòria. Vam pensar: 'Quina mala educació...'. Però quan el Barça va marcar el 2-6 a nosaltres ens va sortir aixecar-nos per celebrar-ho. Al moment va venir una hostessa i ens va cridar l'atenció. Al moment li vam dir: 'A on estava vostè quan els seus directius ha celebrat el gol del Madrid?"


Florentino Pérez

"Com és un dinar entre Florentino i Laporta? Molt bé, sensacional, són gent amable, molt correcte. El Florentino sap estar, no ha arribat a on està perquè sí, sap estar bé amb tothom i és un home agradable"

"Si fitxarà a Mbappé i a Haaland? Un dels dos segur que sí, els dos no crec".

"El Barça, però no crec que pugui fitxar ni a un ni a l'altre, la situació econòmica està molt malmesa al club. Tant de bo algun d'ells pogués aterrar a casa nostra, però caldrà fer mans i mànigues per reconduir la situació".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00