Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad
Turismo

El Cercle d'Economia veu bones perspectives per aquest estiu

Si el juny permte l'arribada de turistes la campanya serà molt millor del que s'espera ara

Els hotels illencs, ara buits, podrien començar a omplir-se al maig. / PIXABAY.

Mahón

La temporada turística d’enguany podria ser bastant millor que la de l’any passat. Tot dependrà de si es pot avançar l’arribada de turistes al mes de juny o maig. Així consta a l’informe de conjuntura econòmica d'abril del Cercle d’Economia de Menorca. Juliol i agost ja van funcionar el 2020 gràcies al turisme nacional. Si s’aconsegueix estirar la campanya al juny i al setembre els resultats seran millors del que s’espera ara.

En aquest cas es confia molt en el mercat britànic que té previst obrir les seves fronteres el 17 de maig per a permetre la sortida dels seus ciutadans per viatges de plaer. L'economista Joan Sánchez opina que, si a Menorca hi ha un bon ritme de vacunació i control de la pandèmia, podriem tenir un estiu millor de l’esperat gràcies als visitants espanyols i britànics.

En aquest sentit, Sànchez apunta que el nivell de confiança empresarial comença a créixer i ja es troba al 98,8 a Menorca quan l’índex neutre, on ja no es pot parlar de desconfiança, és 100. A les Illes és de 96,7. Sánchez recorda que si aquest indicatiu és superior a 100 els empresaris confien en el futur, inverteixen en els seus negocis i contracten gent desenvolupant l’economia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00