Viernes, 14 de Mayo de 2021

Otras localidades

CEA

Els presidents d'Iberia, Banco Santander i Iberdrola participaran en la Trobada Empresarial Iberoamericana

L'acte, que tindrà lloc dilluns i dimarts vinent, com a prèvia de la Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern, comptarà amb destacades personalitats del món empresarial

Els presidents d'Iberia, Banco Santander i Iberdrola participaran en la Trobada Empresarial Iberoamericana

Els presidents d'Iberia, Banco Santander i Iberdrola participaran en la Trobada Empresarial Iberoamericana / CEA

Segons ha informat la Confederació Empresarial Andorrana en un comunicat, hi haurà el president d’Iberdrola, Ignacio Sánchez Galán, el de Banco Santander d’Espanya, Luis Isasi, el d’Iberia, Javier Sánchez, o el de l'Entitat de Gestió de Drets dels Productors Audiovisuals Espanyols-EGEDA, Enrique Cerezo; entre altres. Seran en total uns 100 ponents, en què també hi haurà representació andorrana com el director general de FEDA, Albert Moles o el board member d'Andorra Telecom, César Marquina.

La secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, fa una crida a tots els actors públics i privats perquè amb les seves aportacions es pugui sortir de la crisi.

La Trobada Empresarial Iberoamericana girarà al voltant de 7 eixos temàtics, que són un clar reflex dels reptes als quals ha de fer front la comunitat iberoamericana en el context post Covid. Durant les jornades, els ponents parlaran de la innovació empresarial com a pilar per a la recuperació; la sostenibilitat corporativa i les estratègies de creació de valor, entre altres aspectes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?