Viernes, 14 de Mayo de 2021

Otras localidades

EMPRESA

Conveni amb Israel per potenciar el sector de la innovació i apropar inversió a Andorra

També suposa una bona oportunitat per fomentar intercanvis econòmics i donar a conèixer Andorra

El director d'Actua Innovació i Actua Empresa, Jordi Gallardo; el secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i el director d'Actua, Marc Pons, durant la signatura del conveni amb l'Institut d'Innovació d'Israel

El director d'Actua Innovació i Actua Empresa, Jordi Gallardo; el secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i el director d'Actua, Marc Pons, durant la signatura del conveni amb l'Institut d'Innovació d'Israel / M.P.

Actua Innovació ha signat un acord de col·laboració amb l’Institut d’Innovació israelià, un text que té com a objectiu involucrar un tercer actor en el disseny de l'estratègia del Principat, que hauria d'estar enllestida abans del mes de juliol. A més, també suposa una bona oportunitat per fomentar intercanvis econòmics i donar a conèixer Andorra perquè empreses i inversors d'Israel vinguin i vegin una oportunitat d'inversió.

Així doncs, la voluntat és que fruit d'aquestes sinergies se'n desprengui la creació d'un ecosistema d'innovació al Principat centrat en l'emprenedoria, les 'start-ups' i l'entorn digital, a banda d'obrir la possibilitat a explorar altres sectors molt més concrets.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?