Miércoles, 12 de Mayo de 2021

Otras localidades

SALUT

Brot amb nou contagis al Ministeri d'Afers Exteriors

El Govern assegura que la Cimera Iberoamericana no perilla

Brot amb nou contagis al Ministeri d'Afers Exteriors.

Brot amb nou contagis al Ministeri d'Afers Exteriors. / SFG

El ministre de salut, Joan Martínez Benazet, ha explicat que hi ha diverses persones confinades i que s’està fent l’estudi epidemiològic. Fins al moment, són nou els positius i assenyala que és un brot que té la seva importància i que s’ha d’estar alerta.

De la seva banda, el ministre portaveu, Eric Jover, ha explicat que la Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern que tindrà lloc la setmana vinent no perilla i que es faran els canvis de recursos humans necessaris per garantir la seva celebració. En aquest sentit, el titular de Salut ha destacat els protocols sanitaris que s’han desenvolupat per tal de garantir la seguretat. Els participants hauran de portar una PCR o TMA negativa en origen i cada dia es faran tests d’antígens.

Benazet ha remarcat que el personal del Ministeri d’Afers Exteriors és cribrat constantment pels desplaçaments constants.

D’altra banda, Govern ha informat que durant la celebració de la Cimera Iberoamericana es restringeix l’espai aeri només pels vols oficials i el transport de mercaderies perilloses a Soldeu.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?