Deportes

Javier Clemente: "El Barça és favorit i l'Athletic no arriba en el millor moment"

L'exentrenador de l'Athletic Club s'ha Passat pels micròfons de SER Catalunya per analitzar la final de Copa entre bascos i catalans.

Javier Clemente al 'Què t'hi Jugues!': "Es indudable que el Barça es el favorito en esta final"

Javier Clemente al 'Què t'hi Jugues!': "Es indudable que el Barça es el favorito en esta final"

11:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1618494853503/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Javier Clemente, últim entrenador de l'Athletic Club que va aixecar la Copa del Rei ha reconegut que "el Barça és favorit per la final, de forma indubtable". També, ha destacat l'estat de la plantilla basca, que "està baixa de moral" després de perdre la final de la Copa fa dues setmanes contra la Real Sociedad. Tot i això, ha assenyalat que l'equip de Bilbao "intentarà esforçar-se, per tal que l'afició de l'Athletic quedi satisfeta".

L'exentrenador basc, també ha parlat sobre la situació de Messi. Sobre l'argentí, Clemente ha afirmat al Què t'hi jugues! que creu que "es quedarà al Barça perquè té feeling amb Laporta i la directiva" i no se l'imagina "amb els seus fills fora de Barcelona. Al pla esportiu, Clemente ha reconegut que "seria molt pitjor esportivament perdre a Messi que si es queda".

Pel que fa al final de Lliga, Javier Clemente ha restat favoritisme al Real Madrid, tot desitjant que "tant de bo la guanyi l'Atlético, que és qui va davant", perquè el Madrid ja "creu que l'ha guanyada" tot i que resten vuit jornades pel final.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00