FUTBOL

L'Atlètic Escaldes jugarà la seva primera final de la Copa Constitució

L'Atlètic Club d'Escaldes serà el rival de la UE Sant Julià a la final / FAF

Andorra la Vella

El conjunt dirigit per Luis Blanco va derrota per 1-2 al Futbol Club Santa Coloma en un partit en què es va decidir a la pròrroga.

El partit va estar dominat pels escaldencs, tot i que els d’Albert Joquera van disposar també d’ocasions. La primera meitat va acabar amb empat a zero.

A la represa, Àlex Martínez va estar a punt d’obrir la llauna però el porter de l’Atlètic, Àlex Ruiz va refusar. El primer gol arribaria al minut 74 quan Andreu Ramos va cometre penal per tocar la pilota amb les mans dins l’àrea. Grondona no perdonava i feia el 0-1.

Al minut 85, Pedro Santos igualava el marcador amb un gol de falta directa i enviava l’eliminatòria a la pròrroga. En el temps extra, Xavi Vieira donava el passi a la final. Serà la primera que disputaran els escaldencs i es veuran les cares amb la UE Sant Julià el 30 de maig.