Viernes, 07 de Mayo de 2021

Otras localidades

Marc Duch: "La pancarta va ser un cop d'efecte brutal, em van venir ganes de votar el Jan"

L'executiu de l'àrea social de Víctor Font analitza la campanya electoral un mes després de la presa de possessió de Joan Laporta. En la secció del reportatge, parlem de les noves elits empresarials sorgides al voltant del Barça

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Un mes després de la presa de possessió de Joan Laporta, torna 'La Llotja del Què t'hi Jugues'. En aquest programa comentem què ha fet i què li queda per fer al nou president, així com escoltem Marc Duch, executiu de la candidatura de Víctor Font.

Duch admet que la pancarta penjada a Madrid va decantar les eleccions i que la sola presència de Laporta va perjudicar les opcions de Font. "Quan va sortir la lona, amb la mà al cor, a mi em van venir ganes de votar el Jan, parlant clar. Va ser un cop d'efecte brutal. Si el projecte ja semblava difícil, imagino que al Víctor li va semblar doblement difícil", admet.

En la secció del reportatge, Roger Vinton i José Elías (Audax Renovables) ens parlen de l'aparició de noves elits en l'entorn del Barça. Unes elits que s'allunyen de les més tradicionals i que obren un nou horitzó en la recerca de finançament i a l'hora de buscar suports per governar.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?