Sociedad
CIMERA IBEROAMERICANA

La Trobada Empresarial dona el tret de sortida a la Cimera Iberoamericana

Andorra acull des d'aquest dilluns fins dimecres l'acte internacional de més calat que mai ha organitzat

Roda de premsa prèvia a la Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de Govern. / SFG

Andorra la Vella

Andorra acull des d’aquest dilluns fins dimecres l’acte internacional de més calat que mai ha organitzat i que culminarà dimecres amb la cimera de Caps d’Estat i de Govern. Es realitzarà en format semipresencial i amb els protocols sanitaris per garantir la seguretat dels assistents.

Avui i demà tindrà lloc la 13a Trobada Empresarial Iberoamericana i que comptarà amb els principals representants de les empreses iberoamericaners.

Començarà a les tres de la tarda amb una reunió de presidents de les organitzacions empresarials, en què hi prendrà part el president de la CEA, Gerard Cadena, el de la CEOE, Antonio Garamendi, i la secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, entre altres. Acte seguit hi haurà l’acte inaugural amb el cap de Govern, Xavier Espot, i el seguiran tres taules rodones en què es parlarà d’innovació, transició ecològica i sostenibilitat corporativa.

Cadena manifesta que esdeveniments d’aquesta alçada situen el Principat al mapa.

Demà és quan arribaran les autoritats que seran rebudes amb tots els honors i l’acte més destacat serà el conversatori, que comptarà amb la presència del president espanyol, Pedro Sánchez, Marcelo Rebelo de Sousa, president de Portugal, el president de Guatemala, Alejandro Giammmattei, i el de la República Dominicana, Luis Abinader.

Dimecres hi haurà tota una sèrie de reunions bilaterals i a la tarda es farà la sessió plenària.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00