Deportes

"Un producte com la Superlliga podria esgarrapar audiència a MotoGP o Netflix"

Entrevista a Manel Arroyo, exdirectiu del FCBarcelona i actual director de Dorna.

Secció La Llotja del 'Què t'hi Jugues!', amb Manel Arroyo sobre la SuperLeague

Secció La Llotja del 'Què t'hi Jugues!', amb Manel Arroyo sobre la SuperLeague

26:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1619099605375/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

A la secció de 'La Llotja' del 'Què t'hi Jugues!' conversem amb l'exdirectiu del FC Barcelona i actualment Director de Dorna, Manel Arroyo. Amb ell analitzem com s'han anat desencadenant tots els episodis de la Superlliga de futbol i com afectaria a nivell d'audiències que un projecte d'aquesta dimensió acabés tenint èxit.

Sobre la gestació de la Superlliga

"De l'espectacle hem d'estar sempre a favor, de com s'han gestionat les coses em sembla que no. M'estranya de gent dels negocis de l'esport de fa molts anys, que s'hagin deixat portar. Has de saber com funcionen els mercats i se sap que no han parlat amb broadcasters...".


Sobre les televisions i els ingressos

"Les TV es farten de dir que no hi ha més diners pel futbol, es tracta de crear noves audiències. Quan podies pensar en les noves plataformes, Amazon per exemple ha comprat Champions i Premier. Crec que aquestes coses s'han de fer de la mà d'algú. Deixo de banda si com a aficionat preferiria veure més partit contra Juve o Chelsea o contra el Getafe, però quan has de fer un projecte has de saber què t'ofereix el mercat, no?"

"L'audiència actual que el futbol genera no dóna per a més si no ens posem tots de la mà i es generen noves audiències, això o les TV no estaran aquí per perdre diners".

"El que no pot ser és que el Barça el millor any de la seva història generi més de 1.000M i només en guanyi 20. Alguna cosa no es fa bé".

"Els jugadors ho guanyen tot, altres clubs potser tenen més capacitat de generar més pel club, però en el nostre part un gran percentatge va pels jugadors".


Sobre la marca Barça i Messi

"Messi marxarà un dia o l'altre, la vida d'un jugador té límit, tant de bo pogués jugar sempre amb nosaltres. El dia que Messi marxi passaran coses, però el Barça es recuperarà segur perquè és una marca molt potent".

"És més potent la marca Barça que la marca Messi, sens dubte. És obvi que marxarà, però la marca Barça i els valors del club fa que aquesta marca sigui tan gran".


Sobre MotoGP

"Jo dic que hem tingut dos inicis de temporada: el de Qatar i el del retorn de Marc Márquez, és una llegenda viva i en actiu d'aquest esport. El que ha aconseguit és inaudit. És una persona brillant i un gran pilot. Aviat tornareu a veure Marc Márquez als podis, no ho dubteu. El seu esforç tindrà recompensa, s'ho mereix".

"Si podria afectar a les audiències de MotoGP la creació d'una Superlliga? És evident. Si a la botiga poses més coses per comprar et pot afectar. No només a MotoGP, també l'afectaria a Netflix... Què és competència de MotpGP? Ara ho és qualsevol contingut, abans només algun partit de futbol que podia coincidir o el tenis. Ara es pot consumir el que vulguis, quan vulguis. Un producte de Superlliga i de grans estrelles és un producte que clar que et pot esgarrapar audiència".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00