Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

L'Hospital Lluís Alcanyís torna a convertir-se en zero-zero

No hi ha cap ingressat a planta ni a les UCI de l'hospital de Xàtiva, d'on depèn en gran mesura la Vall d'Albaida

Foto antiga d'una persona ingressada per covid-19 / Departament de salut Xàtiva-Ontinyent

Ontinyent

Es culminen les grans notícies que des de fa setmanes venim donant respecte al Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent i per tant sobre la covid-19 a La Vall d’Albaida.

Hui mateix la gerència del departament de salut de Xàtiva-Ontinyent ha informat que l’hospital Lluís Alcanyís torna a ser hospital zero-zero, és a dir, no hi ha cap cap ingressat de covid-19 ni a planta ni a la UCI.

Cal recordar que no es la primera vegada que passa a l’Hospital Lluís Alcanyís, que ja abans es va decretar que el Lluís Alcanyís estava lliure de covid-19, i va ser abans del gran efecte rebot que va suposar el Nadal i de superar tots els rècords d’ingressos i víctimes mortals.

Un missatge per a l’esperança en ple procés de vacunació, entre hui i demà passaran altres 1.600 persones a vacunar-se per la Sala Gomis d’Ontinyent, a les que s’ha de sumar les segones dosis de majors de 80 anys i també l’inici de la vacunació amb ‘Janssen’, però sent conscients del que ja va passar l’última vegada que es va baixar la guàrdia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00