Lunes, 29 de Noviembre de 2021

Otras localidades

La segona edició de la Barcelona New Economy Week convocarà el doble de sectors

Aquesta trobada econòmica, organitzada pel Consorci de la Zona Franca, vol impulsar les connexions empresarials i preveu superar els 25 mil assistents

BNew

BNew / Consorci de la Zona Franca

El Consorci de la Zona Franca ha presentat la segona edició de la Barcelona New Economy Week, que es farà del 5 al 8 d'octubre. Aquesta trobada econòmica vol impulsar les connexions i els intercanvis empresarials i enguany convocarà el doble de sectors que l'any passat.

La BNEW es va fer per primera vegada a l'octubre de l'any passat i la situació de la pandèmia va obligar a fer una esdeveniment totalment telemàtic. En aquelles condicions, va tenir 11.000 participants de 111 països diferents. L'edició d'enguany tindrà un format híbrid, telemàtic i presencial, i estaran representats el doble de sectors que l'any passat. A la Logística, la Indústria digital, el Comerç Electrònic, les Zones Econòmiques i l’àmbit Immobiliari, se sumaran Mobilitat, Ciència, Ciutat, Sostenibilitat y Talent.

La previsió dels organitzadors és que hi hagi 25.000 participants en l'edició d'aquest any. Avui mateix ja s'han obert les inscripcions. Les trobades es faran en 10 espais diferents de la ciutat, entre ells recintes modernistes o l'estació de França. A més, entre les 7 i les 10 del vespre, s'organitzaran trobades a les terrasses d'hotels de la ciutat.

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, diu que "l'economia tornarà a créixer de manera important a partir del segon semestre d'aquest any i volem formar part d'aquest creixement". Diu Navarro que l'any passat van ser punta de la llança en l'inici de la recuperació i "aquest any volem ser la imatge que s'ha superat la situació més complicada".

La directora del Consorci de la Zona Franca, Blanca Sorigué, ha assegurat que BNEW és l'únic escenari que permet generar sinergies i negoci entre empreses de sectors molt diferents i que es tornarà a situar Barcelona en el focus de la innovació mundial. Sorigué ha explicat que l'organització d'aquesta edició de la Barcelona New Economy Week costarà entre 2 i 3 milions d'euros.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?