Soroll Camp de TarragonaSoroll Camp de Tarragona
Ocio y cultura
Esports

El Costa busca l'ascens a casa

El Club Esportiu Costa Daurada disputa aquest cap de setmana la fase d'ascens a la Primera Nacional de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Olímpic de Reus. Deu anys després, el club degà de l'esport adaptat a Catalunya, vol tornar a la competició nacional.

El CE Costa Daurada al Pavelló Olímpic de Reus. / Cedida

Reus

El Club Esportiu Costa Daurada es juga aquest cap de setmana, deu anys després del darrer cop, l'ascens a la Primera Nacional de bàsquet amb cadira de rodes. Tot plegat, en una fase final que es disputarà al pavelló Olímpic Reus i que els portarà a jugar tres partits en 24 hores. Als estudis de Ràdio Reus, ens visita l'Emiliano Parrilla, jugador i membre de la junta del club. Ens explica que la temporada de l'equip, un cop es va decidir competir davant les incerteses de la pandèmia, ha estat gairebé rodona, amb cinc victòries i només una derrota. Uns resultats que els han permès classificar-se per aquesta segona fase com a primers del grup B.

Ara buscaran ser un dels dos millors equips d'aquesta fase i classificar-se per la Final Four definitiva, on podrien complir el somni de tornar a la competició nacional, després que fa una dècada i a causa de la crisi econòmica d'aquell moment, haguessin de renunciar a la plaça que ocupaven. Podeu seguir en directe tots els partits del Costa Daurada a través del seu canal de YouTube i també podreu gaudir-los en viu, amb aforament reduït i entrant 15 minuts abans de cada partit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00