Última hora

BORRELL EN HORA 25 Josep Borrell, sobre la situación en Oriente Próximo: "Estamos al borde del abismo"

Sociedad

Samu Saiz: "Arribem bé al moment més important però no hem fet res encara"

El jugador del Girona reconeix que no comptaven entrar tan aviat a play off, venint d'on venien, i diu que ara no s'han de deixar dominar per la pressió.

Samu Saiz en un entrenament. / Imatge: Girona FC

Girona

El mitjapunta del Girona, Samu Saiz, reconeix que l’equip està arribant a les jornades decisives “en el millor moment”, aconseguint victòries i jugant “bé per fases”. Fins i tot admet que no esperaven entrar a la zona de play off “tan aviat perquè, com aquell qui diu, fa quatre jornades els rivals ens treien una burrada de punts”.

Samu Saiz, jugador del Girona

00:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1620215006772/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ara s’han convertit en un rival a batre però alerta que encara no han fet res i espera que això no els afegeixi una pressió que fins ara no tenien: “competim contra equips que són molt poderosos i que durant tota la temporada han estat a dalt amb grans jugadors. Nosaltres anem poc a poc i no volem il·lusionar-nos gaire, perquè de seguida t'ho poden treure.”

Samu Saiz, jugador del Girona

00:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1620214871415/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La clau, segons Saiz, és el canvi de sistema, que els ha ajudat “a tots a tenir una millor versió” i també que “la gent està compromesa”. "Els laterals, que abans patien, ara de carriler aporten més i Gumbau està en un gran moment", ha afegit. El resultat és que es generen “moltes més ocasions” i que no els en creen tantes.

Samu Saiz, jugador del Girona

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1620214942585/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Personal

El jugador madrileny acaba de superar una lesió que, de moment, l’ha deixat fora de l’onze inicial però diu que té “moltes ganes de fer coses bé”. “Si el míster diu que han de ser 20 minuts, doncs 20 minuts en els que miraré d’ajudar i si és de titular, igual”, adverteix Samu Saiz, que considera que ara “no es noten les baixes de cap jugador, qui surt ho fa de manera espectacular” i que aquest canvi anímic també “és un dels aspectes bons que ha sabut aconseguir l’entrenador”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00