Deportes

Oriol Romeu al 'Què t'hi Jugues!': "Koeman mereix continuar"

El jugador del Southampton i ex de Barça i Chelsea analitza al 'Què t'hi Jugues!' les semifinals de Champions i la temporada del Barça.

Barcelona

El jugador del Southampton i ex de Barça i Chelsea, Oriol Romeu passa pels micròfons de SER Catalunya per analitzar la prèvia del Chelsea-Madrid d'aquesta nit, el passi a la final del City de Pep i també per parlar sobre l'actualitat del Barça i la temporada dels de Ronald Koeman, un entrenador que ja el va tenir a la Premier League.

Després de lesionar-se a finals de febrer a causa de una fractura del turmell, Romeu ha explicat com evoluciona la recuperació i no descarta disputar algun dels últims partits de lliga: "Estem en la fase que ens toca redirigir-nos amb els fisios per saber si arribem o no arribem. L'equip està pràcticament salvat, si veiem que hi ha risc no ens la jugarem i si el turmell evoluciona bé i es poden jugar els últims partits, doncs benvinguts siguin".

Qüestionat per la tornada de semifinals de Champions que disputaran aquesta nit el seu exequip, el Chelsea, i el Madrid, el migcampista ha assegurat que "amb Tuchel el Chelsea és cada cop més consistent i té potencial de sobres per fer-ho passar malament al Madrid".

"Jo veig al Chelsea amb moltes opcions. A la primera part el Chelsea se'ls van menjar, va fer moltes ocasions... El Madrid té molts bons jugadors però també moltes debilitats. Crec que ja els ha acompanyat la fortuna els últims anys i no cal veure Ramos aixecant una altra Champions, no gràcies!".

Sobre el partit de semifinals d'ahir entre el Manchester City i el PSG, Oriol Romeu ha destacat el treball de Josep Guardiola: "Jo veig un City molt potent i em fa certa il·lusió que la guanyi. Crec que ha fet molt bon treball i els haters estan esperant que l'aixequi. Diuen que si guanyes durant molts anys, acabes creant aficionats que va en contra per la ràbia de ser tan exitós durant tant de temps."

Precisament Oriol Romeu, que ha tingut entrenadors de la talla de Mourinho, Koeman, el mateix Guardiola o Luis Enrique, ha explicat que "he tingut la sort de conviure amb molts entrenadors i molt bons. Tinc predilecció per Luis Enrique perquè quan jo era jove em va ajudar moltíssim, sense la seva figura hagués estat impossible arribar on he arribat".

Sobre Ronald Koeman i la seva continuïtat al Barça

"Koeman m'agrada, em sembla un entrenador molt intel·ligent. Tàcticament no revolucionarà res, però sí que sap canviar les coses i els sistemes quan toca. A més, jo no he vist en els últims anys un vestidor tan unit com el del Barça. Que estigui competint per guanyar la Lliga tal com va començar, crec que l'evolució és molt positiva i mereix continuar la temporada vinent".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00