Miércoles, 28 de Julio de 2021

Otras localidades

ADOLESCENTS

Tres parts de menors de setze anys en els darrers deu anys

Víctor Filloy ha explicat que Salut te registrat que les tres noies van acabar tenint el fill

El ministre d’Afers Socials, Víctor Filloy

El ministre d’Afers Socials, Víctor Filloy / SFG

El ministre d’Afers Socials, Víctor Filloy, ha explicat que Salut te registrat que les tres noies van acabar tenint el fill i, segons dades de la Generalitat de Catalunya, des del 1998 dues adolescents de fins a quinze anys van avortar.

Ha donat aquestes dades responent a la demanda que ha fet la consellera general socialdemòcrata, Judith Salazar, i ha assegurat que això demostra que Andorra té un sistema preparat per evitar que es produeixin situacions d’embarassos no desitjats.

Filloy ha enumerat els diferents programes preventius en aquesta matèria i ha dit que a les escoles 2.800 alumnes han assistit a les xerrades sobre educació sexual.

Salazar ha lamentat que sigui complicat trobar informació relacionada amb aquest aspecte, fent referència a les dificultats d’una estudiant per obtenir les dades per realitzar el seu treball de final de grau.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?