Martes, 22 de Junio de 2021

Otras localidades

TARRAGONA CIUTAT

Cal un projecte de ciutat que il·lusioni

És una de les principals conclusions de fons més enllà de valoracions concretes sobre el pla de reactivació econòmica de Tarragona que han fet els representants dels veïns i hostalers de la ciutat de Tarragona, Sergi Carrillo i Javier Escribano al programa d'avui.

Sergi Carrillo i Javier Escribano

Sergi Carrillo i Javier Escribano / Jordi Cartañá

Sí al pla de reactivació econòmica però més enllà d’alguna partida que s’ha discutit, els representants dels veïns i als hostalers han demanat un projecte realista, il·lusionador . Sergi Carrillo Vicepresident de l'Associació de Veïns del Carrer Merceria i Part Alta i Membre de la Junta de la Federació de les Associacions. Ha assenyalat que alguns ajuts són insuficients i de difícil accés i amb tot ha insistit en que la ciutat necessita un fort revulsiu i un lideratge clar.

Javier Escribano president de l’Associació d’Hostaleria de la ciutt de Tarragona explica que els preus elevats d’aparcament i mala mobilitat del centre no ha ajudat gens i fa que molta gent desisteixi d’acostar-s’hi.

 La Covid-19 ho ha posat de manifest segons Escribano i aposta per un plà de mobilitat efectiu. Veïns que hi viuen a la ciutat arrabassada, boscos, Sant Salvador, quan volen fer cap els pàrquings són cars i costa més el pàrquing que el restaurant.

L’altra gran problema és Domini Públic, la burocràcia de l’ajuntament. Quan algu vol venir a Tarragona per muntar un negoci o el que sigui la llicència pot tardar en donar-se d’un any a un any i mig mentre que el lloguer ja el pagues del primer dia.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?