Sociedad
SEGONA B

Alegria i il·lusió del FC Andorra per seguir fent història

El director esportiu, Jaume Nogués, reconeix que és el millor dia des que està al club

Plantilla i cos tècnic del FC Andorra celebrant la classificació pel play-off. / FC Andorra

Alcoy

Alegria i il·lusió del FC Andorra per seguir fent història.

Amb el xiulet final de Rubén Ruipérez s’ha desfermat la festa dels tricolors sobre el terreny de joc del Collao per celebrar la classificació per disputar el play-off d’ascens a Segona A.

Les cares de satisfacció i les abraçades han estat una constant entre els jugadors, cos tècnic i el director esportiu, Jaume Nogués.

El capità, Rubén Bover, remarcava la dificultat del partit i recordava que fa tres anys l’equip estava a Primera Catalana i ara poden pujar a la Lliga SmartBank.

El pitxitxi Carlos Martínez destaca la capacitat de l’equip de creure en les seves possibilitats i diu que ara s’ha de seguir gaudint amb el play-off.

De la seva banda, Jaume Nogués, assegura que és el dia més feliç des que està a la direcció esportiva del FC Andorra. Reconeix que avui s’ha patit i, diu, que això forma part de l’ADN de l’equip. Ara, la llicència per seguir somiant continua ben viva.

Pel que fa a les preferències en el sorteig, tothom diu que tots els equips són complicats i què el que s’ha de fer és gaudir.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00