Sociedad

La policia investiga la festa de la Plaça del Vi que celebrava la fi del toc de queda

El cap de la Policia Municipal de Girona Jou espera que sigui un fet puntual i sospita que va ser convocat per les xarxes

El cap de la Policia Municipal de Girona, Joan Jou / Ràdio Girona

Girona

La Policia Municipal de Girona investiga una festa amb un centenar de persones davant de l’Ajuntament per celebrar la fi del toc de queda.

El cap de la Policia Municipal, Joan Jou, admet que els va sorprendre la festa a la Plaça del Vi -amb altaveus i sense distàncies- perquè no és un lloc típic de botellons. Jou espera que sigui un fet puntual i sospita que va ser convocat per les xarxes.

Joan Jou, cap de la Policia Municipal de Girona

17:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000017355/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La policia municipal ha posat més de 6.000 denúncies durant el temps que ha durat l’estat d’alarma, algunes per botellons, festes en pisos i bars que no respectaven la normativa.

Les restriccions i els carrers buits han fet pujar la sensació d’inseguretat. Una sensació que, segons la policia, no es correspon amb les xifres oficials, que diuen que aquest trimestre han baixat els delictes un 20%.

El cap de la policia pronostica que la sensació d’inseguretat s’anirà disminuït, però que pujaran les queixes pels sorolls perquè "la gent està més tensionada".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00