Deportes

Diego López al 'Què t'hi Jugues!': "Aquest ascens és glòria"

Parlem amb Diego López, porter de l'Espanyol, després d'aconseguir l'ascens a Primera Divisió.

Entrevista al porter de l'Espanyol, Diego López: "Aquest ascens és glòria"

Entrevista al porter de l'Espanyol, Diego López: "Aquest ascens és glòria"

15:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1620655121308/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana, l'Espanyol ha certificat el seu retorn a Primera Divisió. L'empat a 0 aconseguit el dissabte a Saragossa va ser suficient per a confirmar l'ascens del conjunt 'perico' a la màxima categoria, complint així l'objectiu principal de la temporada. Ja amb l'ascens segellat, buscaran acabar la temporada com a campions de lliga.

Al 'Què t'hi Jugues!' ens ha atès Diego López, un dels capitans de la plantilla, per a celebrar l'ascens i fer un repàs al transcurs de la temporada. Una temporada en la qual, des del primer dia, els blanc-i-blaus han estat sotmesos a molta pressió per a guanyar la lliga.

A continuació, el més destacat de l'entrevista:


Sobre l'ascens:

"Aquest ascens és glòria. Ha sigut molt difícil, la veritat. L'any passat tot sortia malament, des del principi. I aquest era un any en què tot havia de sortir bé, no ha sigut fàcil".

"Em ve molt de gust tornar a la màxima categoria, jugar contra grandíssims jugadors. I tornar a jugar un derbi i contra els millors del món. Aquest club ha d'estar entre els millors, per història".

"Fer un projecte a segona amb aquests jugadors, a priori et dóna un avantatge. Però per noms i diners mai s'ha pujat ni es pujarà, es puja pel rendiment al camp".


Sobre l'afició

"És molt important per a nosaltres, i en els mals moments sempre han estat allà. L'afecte i la força sempre han estat allà. Sense ells hauria sigut molt més complicat. Al nostre estadi és molt difícil treure punts, i si haguessin pogut ser-hi, es crea un ambient molt complicat per als rivals".


Sobre l'entrenador Vicente Moreno

"L'entrenador ha estat molt perquè els jugadors estiguéssim enfocats en el treball diari, i no en tot el que es deia fora. Tant en els bons com en els mals moments. Una de les claus ha estat aquesta".

Sobre el president Chen Yansheng

"Tenim un president que ens ha donat moltíssima confiança en moments molt difícils, ha estat amb nosaltres. Ha aportat molt, més enllà dels diners, que no hi entraré, un sentiment de confiança cap a nosaltres que ens ha donat molt".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00