Martes, 22 de Junio de 2021

Otras localidades

ULL NU

Torna el Festival Ull Nu amb projeccions, espectacles i concerts

La 8a edició del certamen audiovisual tindrà lloc entre el 19 i el 23 de maig

El conseller d'Esports i Joventut del comú d'Andorra la Vella, Alain Cabanes, i el director del Festival Ull Nu, Hèctor Mas, durant la presentació.

El conseller d'Esports i Joventut del comú d'Andorra la Vella, Alain Cabanes, i el director del Festival Ull Nu, Hèctor Mas, durant la presentació. / Comú d’Andorra la Vella

Després d’un any d’aturada arran de la Covid-19, la vuitena edició del certamen audiovisual tindrà lloc entre el 19 i el 23 de maig amb tot un seguit de propostes entre les quals les projeccions dels audiovisuals a concurs a més de concerts i d’altres espectacles audiovisuals que tindran com a epicentre el Centre Històric d’Andorra la Vella. Tal com ha destacat el director del festival, Hèctor Mas, es tracta d’una proposta eclèctica.

Mas han valorat l’elevada participació registrada, amb la presentació de 750 obres d’artistes de menys de 35 anys dels Pirineus. Tal com ha destacat el director del festival, d’entre tot aquest volum de propostes s’han escollit obres que tinguin un punt de risc, que siguin limítrofes, que barregin estils i durant el festival es podran veure tres llargmetratges, un mig-metratge i 22 curtmetratges.

A banda de les projeccions audiovisuals s’han programat un seguit de propostes que tindran lloc a l’aire lliure, en diferents punts del centre històric de la capital. Tal com s’ha esmentat, al llarg del festival es podrà gaudir d’un seguit de concerts.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?