Miércoles, 23 de Junio de 2021

Otras localidades

50 casos d'absentisme escolar a Girona

L'ajuntament ha incorporat una tècnica que es dedicarà a combatre situacions que ja s'han tornat cròniques

Roda de premsa sobre l'absentisme escolar

Roda de premsa sobre l'absentisme escolar / Aj. Girona

A la ciutat de Girona hi ha detectats 50 casos d’absentisme escolar. L'ajuntament ha resolt 12 casos aquest curs i evita recórrer a fiscalia perquè diu que no és prou efectiu. A primària n’hi a detectats 11 i a secundària 38. Ara l’ajuntament ha incorporat per primer cop una tècnica que es dedicarà en exclusiva a combatre situacions que ja s'han tornat cròniques.

A l'hora de reduir l'absentisme, l'ajuntament aposta per fer mediació amb les famílies i esgotar totes les altres opcions abans de recórrer a la fiscalia, perquè aquesta via, diu el regidor d’Educació Àdam Bertran, no acaba de ser prou efectiva.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Aquest curs l’ajuntament ha tractat 49 casos i en té deu més en estudi. Són alumnes que falten a més d'un quart de les classes. Es tracten en una comissió on s'asseuen un inspector d'ensenyament, els directors de les escoles, serveis socials i també agents de la Policia Municipal i els Mossos.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?