Domingo, 20 de Junio de 2021

Otras localidades

DANSA

'Chrysalide' o la dansa com a mitjà d'introspecció

Marie-Lou Renom va parir un espectacle, amb motiu del Cicle de Dansa juntament amb l'actor Marc Pinyol, que parla de la zona de confort i "com es viuen noves expriències que te'n treuren i com ho confontes amb tu mateix i els altres".

Marie-Lou Renon als estudis de Ràdio Reus

Marie-Lou Renon als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

"Tinc una escoliosis (una desviació de la columna amb forma de 'S') molt heavy però no he volgut deixar de ballar".  "Vaig passar quatre anys amb un 'corsé' i amb permís mèdic per ballar només una hora a la setmana".

Marie-Lou Renon, ballarina, ens deixa clar 'Chrysalide' és una obra autobiografica. De com les circumstàncies et treuen de la zona de confort o d’allò que més estimem fer i hem de reconduir o reinventar la manera de seguir fent allò que ens apassiona.

El projecte neix amb l'actor Marc Pinyol i amb el beneplàcit de la direcció de la Sala Trono que els va cedir l'espai perquè ballarina i actor poguessin fer una residència i acabar de crear el xou que va servir per tancar el cicle de dansa de Tarragona.

Parlem de tot això i molt més amb aquesta jove francesa que ja fa uns anys que viu i treballa al Camp de Tarragona però que no descarta haver de sortir fora del país per poder presentar el seu nou muntatge.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?