Sociedad
DANSA

'Chrysalide' o la dansa com a mitjà d'introspecció

Marie-Lou Renom va parir un espectacle, amb motiu del Cicle de Dansa juntament amb l'actor Marc Pinyol, que parla de la zona de confort i "com es viuen noves expriències que te'n treuren i com ho confontes amb tu mateix i els altres".

Marie-Lou Renon als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

"Tinc una escoliosis (una desviació de la columna amb forma de 'S') molt heavy però no he volgut deixar de ballar".  "Vaig passar quatre anys amb un 'corsé' i amb permís mèdic per ballar només una hora a la setmana".

Tarragona

Marie-Lou Renon, ballarina, ens deixa clar 'Chrysalide' és una obra autobiografica. De com les circumstàncies et treuen de la zona de confort o d’allò que més estimem fer i hem de reconduir o reinventar la manera de seguir fent allò que ens apassiona.

El projecte neix amb l'actor Marc Pinyol i amb el beneplàcit de la direcció de la Sala Trono que els va cedir l'espai perquè ballarina i actor poguessin fer una residència i acabar de crear el xou que va servir per tancar el cicle de dansa de Tarragona.

Parlem de tot això i molt més amb aquesta jove francesa que ja fa uns anys que viu i treballa al Camp de Tarragona però que no descarta haver de sortir fora del país per poder presentar el seu nou muntatge.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00