Domingo, 20 de Junio de 2021

Otras localidades

SOCIETAT

'150 Tastets de Poblet' i solidaris

El beneficis de la venda del llibre de l'historiador Jordi Rius "150 tastets de Poblet" aniran a parar a l'Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles de Reus. En parlem amb l'autor de l'obra i el president de l'entitat Jordi Garcia.

Jordi Rius i Jordi Garcia

Jordi Rius i Jordi Garcia / Jordi Cartañá

'150 Tastets de Poblet' i solidarisMoments històrics, noms propis, fets, diferents parts molt contretes del monestir.... són alguns dels ingredients que conformen el llibre '150 tastets de Poblet' que rubrica l'historiador reusenc Jordi Rius. Els beneficis de la venda del llibre aniran a parar directament a l'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles del mateix municipi reusenc.

Un gest solidari sobre el que n'hem parlat amb l'autor de l'obra i també amb el president de l'Associació en Jordi Garcia. També ens hem interessat com usuaris, professionals i familiars que graviten al voltant d'aquest ens van passar els dies de pandèmia i com estan a dia d'avui.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?