Martes, 15 de Junio de 2021

Otras localidades

VACUNACIÓN VACUNACIÓN La Comisión de Salud Pública prioriza la vacunación desde los 12 años
Deportes

El cobrefoc parteix la Trail Camí de Cavalls

El Govern impedeix córrer per la nit i la organització ha de dividir la cursa en dues etapes

La cursa de 185 Km s'haurà de dividir en aquesta edició en dues etapes de 100 i 85 quilòmetres cadascuna.

La cursa de 185 Km s'haurà de dividir en aquesta edició en dues etapes de 100 i 85 quilòmetres cadascuna. / Biosport

La Trail Menorca Camí de Cavalls que s’ha de disputar aquest mes ha d’alterar la seva prova més carismàtica, la cursa que dona la volta a l’Illa de 185 Km. El motiu és que les autoritats sanitàries del Govern balear impedeixen que es pugui córrer per la nit al·legant la vigència del toc de queda. Això obliga a la organització a partir aquesta cursa en dues parts.

D'aquesta manera, la competició dels 185 quilòmetres sense pausa es convertirà en una cursa de dues etapes, una de 100 quilòmetres que arrencarà divendres a les 6 del matí a Ciutadella i acabarà a l'Estació Marítima de Maó a les 23 hores, i una altra de 85 quilòmetres que començarà dissabte a les 6 del matí a Es Castell i que acabarà a la meta de Ciutadella, al Camí de Sa Farola, a les 23 hores.

La decisió no ha agradat gens als organitzadors ja que havien presentat un pla per a poder fer la prova amb totes les mesures sanitàries i ara se’ls nega. A més, són molt conscients del temps de preparació que du una cursa d’aquesta mena per la qual cosa ja han demanat excuses als competidors que porten mesos per córrer 185 Km d’una tirada i ara es trobaran amb dues etapes.

Una altra modificació a fer serà a la Trail Menorca Costa Nord de 100 quilòmetres que canviarà el seu horari de sortida passant de la 1.30 de la matinada de dissabte, a les 6.00, també de dissabte, al mateix lloc, a l'Estació Marítima.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?